Bruids- / avondkapsels

Bruids- / avondkapsels

Salon Toine is nu al meer dan 35 jaar gevestigd in Overloon en werkt met een team van stylisten en visagisten. Zij zijn gespecialiseerd in avond-/bruidskapsels en visagie. Bijna alles is mogelijk: lang haar kapsels, opgestoken kapsels, vlechtkapsels en trendy kapsels.

Voor deze bijzondere dag zijn de kapsels met vlecht- en draaitechnieken een gewild item. Evenals korte coupes die in verschillende stijlen gedragen kunnen worden. Ook zien we weer romantische kapsels met veel bewegingen en/of krullen. Voor de meer klassieke bruid zijn er de blijvende, altijd mooie, opgestoken kapsels.

Om een totaalplaatje te creeren verzorgen wij ook desgevraagd uw make-up.

Het kapsel van de bruidegom is uiteraard ook van belang. Een goed geknipt model en eventueel een kleuropfrisser kan ook zíjn dag iets extra’s geven.

Om u zo goed mogelijk te adviseren wordt er meestal eerst een proefkapsel/- make-up gemaakt, waarna u in overleg met de stylist kunt bespreken hoe u er straks uit gaat zien. Het is zelfs mogelijk om uw kapsel en make-up aan huis te laten verzorgen. Dit geldt eveneens voor de ouders en andere familieleden.

Heeft u nog vragen ? Informeer dan bij één van onze medewerkers.

Prijzen vanaf: 65,- euro per uur

Voor en achternaam

Specialisme