Haarwerken

Haarwerken

Mediceuticals is een gecertificeerd bedrijf wat gespecialiseerd is binnen de dermatologie. Zij bieden doeltreffende behandelmethoden aan voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuid problemen. Deze producten zijn in onze salon verkrijgbaar!

Haarwerken en Pruiken

Haarwerken en Pruiken

Ook voor haarwerken en Pruiken kunt u bij ons terecht, wij werken met de nieuwste modellen  confectie pruiken maar ook is het mogelijk om een   haarwerk op maat te laten maken. Wij zoeken voor u de meest geschikte oplossing voor u haarprobleem, of het nu gaat om hormonale kaalheid, chemotherapie,alopecia areata, of natuurlijke kaalheid.

Wilt u meer informatie of een, vrijblijvend,  intake-gesprek dan kan dit altijd binnen 5 werkdagen. Dit intake-gesprek is geheel gratis.

Natuurlijk verzorgen wij ook het onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden.

Onze haarwerken worden gemaakt van het beste synthetische haar dat niet te onderscheiden is van echt haar, maar natuurlijk werken we ook met 100% echt-haar pruiken.

Als u kiest voor een confectiehaarwerk, kunnen wij dit binnen enkele werkdagen voor u regelen. Kiest u voor een maat haarwerk dan moet u rekening houden met een levertijd van minimaal 12 weken.

Soms is het de overweging waard een extra (reserve) haarwerk te nemen.

De levensduur van een haarwerk is ondermeer afhankelijk van het gebruik, bv werkomstandigheden/overmatig transpireren en/of slapen met het haarwerk kunnen er toe leiden dat het haarwerk sneller slijt. Om slijtage zoveel  mogelijk tegen te gaan, geven wij u ook onderhouds informatie, zodat u optimaal draagcomfort blijft beleven van uw haarwerk.

Tevens ontvangt u bij de aflevering van uw haarwerk  een gebruiksaanwijzing betreffende het opzetten/onderhoud van uw haarwerk.

Wij leveren ook pruiken / haarwerken via de zorgverzekeraar. Vraag hiernaar in onze salon!

Garantie: Salon Toine biedt 6 maanden garantie op fabricage en materiaal fouten.

Eventuele klachten: Mocht u klachten hebben dan kunt u dit kenbaar maken door het klachtenformulier in te vullen.

U kunt dit formulier in de salon verkrijgen.

Salon Toine
Bergkampweg 2
5825 AD Overloon

 

     

Voor achternaam

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Ook voor haarwerken en pruiken kunt u bij ons terecht. Wij zoeken voor u de meest geschikte oplossing voor uw haarprobleem, of het nu gaat om hormonale kaalheid, haarverlies door chemotherapie, alopecia areata of natuurlijke kaalheid.

Wij werken met de nieuwste modellen confectiepruiken en ook is het mogelijk een haarwerk op maat te laten maken.
Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud en eventuele herstelwerkzaamheden van uw haarwerk.

En indien nodig krijgt u van ons een complete gebruiksaanwijzing betreffende het opzetten c.q. onderhoud van uw haarwerk.

Wij leveren ook pruiken/haarwerken via de zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie onder het kopje haarwerken of extensions.

 

Wilt u meer weten lees dit op de pagina zorgverzekering.